• Porady Kobiety
  • Zdrada

Porady dotyczące problemów z kobietami oraz wszelkie dyskusje o naszych damach.

Zdrada

Postprzez anonim » Śr, 25 sierpnia 2010, 17:33

Witajcie faceci! Mam do Was prośbę chciałabym się dowiedzieć jakie jest Wasze zdanie na temat zdrady. Czy zdradą według Was jest całowanie się z języczkiem z inną dziewczyną za plecami swojej dziewczyny? Czy jeżeli nie uprawiacie sexu w związku ze swoją dziewczyną to czy zdradą będzie według Was gdy zrobicie to z inną dziewczyną? Wyobraźcie sobie taka sytuację że mój chłopak zastanawia się nad tym czy zdrada rozbije nasz związek? i mówi mi wprost o tym że ma takie myśli... Mój chłopak mówi ze mnie bardzo mocno kocha a myśli o tym czy gdyby mnie zdradził to czy to rozbiło by nasz związek... Jak mam rozumieć takie zachowanie? Co to ma znaczyć? Proszę o pomoc.
    Co myślicie na ten temat? Proszę o szczere i bezpośrednie krytyczne odpowiedzi.
    anonim
    Nowy użytkownik

User

Punkty reputacji: 0

Reklama

Reklama na forum

Re: Zdrada

Postprzez Blackhawk » Śr, 25 sierpnia 2010, 17:44

Jak masz rozumieć takie zachowanie ? Proste ! Koleś mydli Ci oczy że Cię kocha, a "celuje" w inną. Ja na Twoim miejscu postawiłbym mu ultimatum : Jak mnie zdradzisz to koniec z nami ! Dziwne jest to że on Ci w ogóle mówi o tym wprost, oznacza to że albo typ jest tak bezczelny albo ma nierówno pod "sufitem". Dla mnie najmniejszy nawet pocałunek nie z tą osobą co trzeba jest zdradą i tego nie powinno się wybaczyć. Kto raz zdradził zrobi to ponownie radzę Ci się zastanowić czy warto poświęcać czas dla niego ...
    [center]www.mega-sport.info - największe forum sportowe w Polsce[/center]
    Blackhawk
    Weteran PoMęsku

User

Punkty reputacji: 110

Zdrada

Postprzez Smoog » Śr, 25 sierpnia 2010, 21:52

Dokładnie popieram powyższe. Jak ciągnie go do innej to wasz związek nie ma sensu. niech idzie do niej a tobie da spokój. Tak zdrada zaczyna się od pocałunki i u mnie.
    Bystry mężczyzna + bystra kobieta = romans, bystry mężczyzna + głupia kobieta = miłość.
    Głupi mężczyzna + bystra kobieta = małżeństwo, głupi mężczyzna + głupia kobieta = ciąża.
    Smoog
    Weteran PoMęsku

Administrator

Status związku: zajęty
    Punkty reputacji: 409

Zdrada

Postprzez Przemo » Cz, 26 sierpnia 2010, 08:49

Leonardo, dobrze to ująłeś, to jest takie mydlenie oczu a "celowanie w inną" to jest super sformuaowanie. Jak już raz zdradził zrobi to znów.
    Polecamy wszystkim darmowe Ogłoszenia Jasło
    Przemo
    Stały użytkownik

User

Mój automibil: brak
    Status związku: zajęty

Zdrada

Postprzez domino » So, 5 lutego 2011, 02:52

Moim zdaniem to kwestia charakteru. Nie wiem jak u was ze stażem ale powiem wam, że czasami zdrada może nawet pomóc w długoletnich związkach. Oczywiście to jest też kwestia równego sufitu, dojrzałości i innych czynników, które ja mam na pewno nie do końca w odpowiedniej kolejności. Ale moja dobra rada: miej się na baczności, są na świecie normalni faceci, no chyba, że lubisz łobuzów i niegrzecznych chłopców. Ale wtedy nie zadawaj nam takich pytań...
    domino
    Nowy użytkownik

User

Re: Zdrada

Postprzez Blackhawk » So, 5 lutego 2011, 10:35

domino napisał(a):no chyba, że lubisz łobuzów i niegrzecznych chłopców. Ale wtedy nie zadawaj nam takich pytań...

No kolego do tych niegrzecznych to chyba Ty też należysz ;D
    [center]www.mega-sport.info - największe forum sportowe w Polsce[/center]
    Blackhawk
    Weteran PoMęsku

User

Punkty reputacji: 110

Powrót do Kobiety