jozin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Październik 2011 Witam, robię rozeznanie wśród sprawdzonych księgarni on-line. Macie coś godnego do polecenia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elegante 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Październik 2011 Zdecydowanie mogę polecić Gandalfa. Oprócz tego Matras oraz Empik kupując w tych dwóch ostatnich możesz zaoszczędzić na kosztach przesyłki, dzięki temu, że paczkę możesz odebrać w jednym z sklepów/ salonów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorzeks 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Październik 2011 Ja korzystam z czytam.pl i jak dotąd bez jakichkolwiek problemów. Ceny mają ok i często można trafić na dobre promocje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skalpel 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń 2012 Empik i Merlin, ale sięgam chętnie do księgarni wydawnictwa Nasza Księgarnia, jeśli chcę nabyć ich książkę. Mają bardzo dobre promocje, nawet o 33% taniej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach