Max91 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Lipiec 2013 hot wingsy wymiataja:D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akuku2 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Sierpień 2013 Mają dobrą kawę, jedzenie też smaczne, ale ze względu na kaloryczność - jadam rzadko. Ale kawę polecam:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zacko 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Sierpień 2013 Niestety nie lubię KFC i McD, ogólnie STOP fastfoodom i coca-coli... złoooo! :| Czy jadłem kiedyś? Oczywiście raz w tygodniu... w końcu sobie uświadomiłem, że niestrawności biorą się skądś... coli nie piję od 8 miesięc i czuję różnicę, schudłem... ogólnie lżej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hiver 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Sierpień 2013 Za czesto odwiedzam KFC, ale to niestety z braku czasu na robienie obiadu.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max91 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2013 hehe:) ceny idą w górę ale za skrzydełka mogę tyle płacic:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agaa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2013 Ostatnio wolę Maca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubala 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2013 Ostatnio wolę Maca Ta podłużna bułka z maca, ta nowość jest całkiem dobra:) polecam:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koza87 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2013 KFC bije na głowe maca ze skrzydełkami:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janepatrick 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Wrzesień 2013 Racja, skrzydełka sąnie do pobicia. Szkoda tylko, że taki syf jemy;/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubala 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Wrzesień 2013 Takie życie, co poradzisz;/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Wrzesień 2013 Bez sensu temat. Zamykam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach