Marciniak 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Lipiec 2013 Plus rzecz jasna zasoby własne. Słuchacie muzyki online, z kompa, czy z tv? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ojapitole 132 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Lipiec 2013 youtube.pl Robisz playlisty i tylko problem jest czasami jak nie mam neta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BigBoy 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Lipiec 2013 Róznie, w sumie tak najczesciej to radio - zwykłe, albo internetowe. Kidyś oglądałaem sporo vivy, ale teraz, to już nie jest kanał dla mnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo111 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Lipiec 2013 Ja z własnych zasobów najczęściej Czasami YT 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrykZG 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Lipiec 2013 Ja jednak jestem maniakiem nie tylko muzyki, ale i teledysków, więc najczęściej youtube, chociaż wiadomo, czasami już jest męczące takie bawienie się w dj. Fajnie jak ktoś inny myśli za mnie, czyli stacja tv. Niestety w klimacie 70./80. lat za bardzo takiej nie ma. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marciniak 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Lipiec 2013 PatrykZG - na stars tv masz podobne klimaty i dużo z lat 90. Zależy na co trafisz. ojapitole - to pytanie dnia:P, to się samemu robi, czy chodzi ci o wyszukiwanie playlist, które tam są? Najlepiej jak się udaje znaleźć całą płytę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ojapitole 132 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Lipiec 2013 I tak i tak. Możesz sobie zrobić swoją playlistę, a możesz znaleźć gotowe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ramek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Lipiec 2013 Lubię każdy rodzaj muzyki byle w ucho wpadało. Ale moim ulubionym stylem jest hip-hop. Natomiast bardzo nie lubię radia eska. Ta sama muza leci na okrągło. Rzygać się chce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Lipiec 2013 Teraz notorycznie radio. Nawet jak kładę się o 4 w nocy muszę coś przesłuchać. Skaczę po kanałach aż jakaś piosenka wpadnie mi w ucho. Skończy się i skakanie zaczyna się od nowa. Na yt słucham piosenki, która wpadnie mi w ucho i chcę ją słuchać na okrągło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubala 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Lipiec 2013 to teraz w radiu non stop graja RED LIPS -To co nam było (spooky kid remix) 2013 HIT NOWOŚĆ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
megamocny 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Lipiec 2013 na eska music awards wystepuja, co to za zespol? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubala 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Lipiec 2013 byli w tym calym must be the music a teraz robia niezla kariere:) ciagle w radiu leca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max91 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Lipiec 2013 no wlasnie caly czas ich slysze na esce:) tylko ten utwor to co nam bylo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubala 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Lipiec 2013 podsiadło ostatnio sie wybił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wisienka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Wrzesień 2013 Lubię każdy rodzaj muzyki byle w ucho wpadało. Ale moim ulubionym stylem jest hip-hop. Natomiast bardzo nie lubię radia eska. Ta sama muza leci na okrągło. Rzygać się chce Chyba jeszcze gorzej jest z telewizją ESKATV, bo nie dość, że to samo to jeszcze ciągle reklamy i prezenterzy gadający od rzeczy:P Kiedyś słuchałam - jak dało się słuchać. Teraz uważam, że najlesza stacja muzyczna to Stars TV. Radia słucham bardzo sporadycznie, raczej w samochodzie. Youtube odpalam jak mam ochotę na konkretny kawałek akurat. Ale stanowczo moim ulubionym sposobem jest stacja muzyczna bo nie dość, że muzyka dobra to i teledyskami można oko pocieszyć. Zauważyliście, że w latach 60,70,80,90 te teledyski były dużo kreatywniejsze? Nawet jesli były "tanie" to nadrabiały pomysłowością. A teraz? Szkoda gadać... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach