lago 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2013 Co sądzicie o stuningowanych Fiatach 126p? ___________________________ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2013 Osobiście mi się nie podoba, Fiat 126p to klasyk polskiej motoryzacji i myślę że nie powinno się go szpecić. Sam bym chciał mieć odrestaurowanego fiata. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lago 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2014 Myślę, że jest w tym dużo racji! Niektórzy nie znają umiaru. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kronos 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2014 Czasem tuning dodaje uroku ale zależy z w jakim stopniu. Restaurowanie klasyków popieram w 100% - to jest moja ulubiona dziedzina motoryzacji. Gdybym miał osobiście stuningować malucha to może lekko przyciemniłbym szyby, założył gustowne felgi i obniżył prześwit. Dalsze przeróbki działają już raczej na niekorzyść. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lago 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Marzec 2014 Albo te okropne spojlery... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamrat 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Wrzesień 2015 czasem maluszek po tuningu nieźle wygląda;) ja do swojego auta (nie do 126p co prawda) czasami kupuje akcesoria w domino24 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heczbek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Październik 2015 Myślę, że to jak z garbusami - pasja ludzi, którzy uwielbiają te samochody. Osobiście szanuje, lecz bardziej podobają mi się klasyki ameryki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rolando 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Październik 2015 Jeden lubi nowości, drugi klasyki lub jedno i drugie. To że tyle osób jara się tymi fiatami świadczy o tym, że coś w nich jest ujmującego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach