kronos 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Grudzień 2013 Witam. Czy zna ktoś może jakiś sklep lub warsztat w Polsce, który zajmuje się tworzeniem i realizowaniem projektów pakietów ospojlerowania do praktycznie każdego samochodu? Ja na razie tylko słyszałem o "AP Tuning" w Tychach. Jeśli ktoś zna inne to niech się pochwali. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamrat 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Wrzesień 2015 ja nie znam:P ale mogę polecić sklep z akcesoriami do tunigu - domino24 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rolando 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Październik 2015 Ale czy czasem takiego ospojlerowania nie wykona zwykły mechanik? Profesjonalista wiadomo co innego, ale jak projekt nie jest skomplikowany to bym szukał lokalnie lub u tuningowców. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heczbek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Październik 2015 Również myślę, że większość tych salonów tuningowych oferuje zakładanie spojlerów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
markowy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec 2016 ciekawe częsci tuningowe możesz znaleźć na domino24.eu , oferują bardzo wiele elementów do różnych modeli aut, czesto korzystam z tego serwisu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach