BullBue 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Marzec 2015 Witam wszystkich, zauważyłem, że nie ma tutaj takiego tematu więc postanowiłem założyć . Moje pytanie skierowane do was brzmi czy gra ktoś z was w Counter-Strike: Global Offensive? Ja na tej grze przesiedziałem już od sierpnia 700 godzin i gram prawie codziennie. Moja ranga to gv4. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gallanonim 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Marzec 2015 Ja w Counter-Strike grałem jeszcze jak chodziłem do szkoły, dobre parę lat temu:) Fajna gierka cała klasa na przerwach w to rypała:) polecam wszystkim 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
benedykt01 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Marzec 2015 Ja również grałem w Counter-Strike ostatnio znowu sobie go pozyskałem, mam nadzieje że znowu mnie wciągnie:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubono 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Kwiecień 2015 Tez kiedyś grałem w cs i zastanawiam sie czy nie kupic nowego, ale nie jestem jeszcze do końca przekonany... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gumka1985 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Kwiecień 2015 Dla mnie Counter-Strike to najlepsza gierka sieciowa. Spędziłem przy niej wiele czasu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przypadek88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Kwiecień 2015 Tak, tak Uważam rownież że C.S to bardzo fajna co za tym idzie bardzo wciągająca gra:) pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Popiel89 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Maj 2015 Nie miałem jeszcze okazji grać ale skoro widzę że tak zachwalacie to na pewno będę chciał się sam przekonać o tym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal827 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Luty 2016 cs:go jest dobrą grą, chociaż gram tylko ffa na deathmatchach, zależy mi głównie na sieczce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
merbi223 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Marzec 2017 CS wciąga tak, że moja żona się denerwuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach