kamrat 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Kwiecień 2015 Żona chce żeby wygrac jej licytację, w której do wygrania jest paczka ciuchów. Jak to w przypadku takich aukcji, pełno kobiet to licytuje. Żona naciska że to własnie ona musi wygrać aukcję. Wiem, że są jakieś programy, które mogą w tym pomóc. Możecie mi coś polecić i powiedzieć czy to w ogole jest legalne? Mogę tego użyć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janusz80 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Kwiecień 2015 Pytasz jak by Ci się google popsuło. Zobacz snajpera z Aukcjoner.pl - tak na przykład. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asiakorcz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Kwiecień 2015 ja snajperem wygrałam parę aukcji. także to jest do zrobienia. ale wujek google pomaga szybciej niż forum )) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ryjekkk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Kwiecień 2015 Ja też używam snajpera z aukcjoner.pl - tego o którym janusz pisał. Bardzo fajny program, dużo łatwiej wygrać aukcję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamrat 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Kwiecień 2015 Udało mi się wylicytować to co chciałem przez tego snajpera z aukcjoner.pl - jesli ktoś z was by szukał to polecam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
markowy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Kwiecień 2016 też ich polecam, aukcjoner.pl robi super robotę, aukcje już nie są takie straszne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ignatus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Kwiecień 2016 racja, przecież odpowiedź na Twoje pytanie jest na prawdę bardzo łatwo znaleźć, wszystko w google 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach